Jt Ασημένιο λευκό κολιέ πέρλες ματάκι με αστέρια

Η μόδα φέτος επιβάλλει κολιέ με πέρλες και μαργαριτάρια σε κάθε μήκος! Απόκτησε ένα υπέροχο, χειροποίητο, ασημένιο, κοντό τσόκερ κολιέ με λευκές πέρλες, μπλε ματάκι από μουράνο, γκρι αστεράκι από αιματίτη, πέτρες κοράλι, τιρκουάζ και κούμπωμα από επιπλατινωμένο ασήμι 925ο. Το κολιέ φοριέται από τσόκερ μέχρι κανονικό, καθώς έχει αλυσίδα προέκταση που το φτάνει στα 41εκ.  Το ιδανικό κολιέ για το τέλειο layering!

- Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται  ΦΠΑ 24%
- ∆ωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 59€
- Πληρωμή με μετρητά αντικαταβολή, κατάθεση, Paypal ή με πιστωτική κάρτα με έως και 12 άτοκες δόσεις
- ∆ωρεάν συσκευασία δώρου

 

Τι είναι το Ασήμι 925ο

Το χημικό στοιχείο άργυρος ή ασήμι είναι βαρύ, σπάνιο, μαλακό μέταλλο με έντονη μεταλλική λάμψη.

Η περιεκτικότητα σε άργυρο ενός κοσμήματος συνήθως μετριέται με τους «βαθμούς» που συμβολίζονται με °. Για παράδειγμα ασήμι 925° σημαίνει 92,5 τοις εκατό(925 μέρη) καθαρό ασήμι και 7,5 τοις εκατό (75 μέρη) μεταλλικό κράμα.

Γιατί όμως δεν χρησιμοποιούμε 100% ασήμι στα κοσμήματα;

Το ασήμι στην καθαρή του μορφή είναι αρκετά μαλακό για χρήση σε κοσμήματα, διακοσμητικά κ.α και γι’ αυτό προσθέτουμε άλλα μέταλλα, συνήθως χαλκό, για να κάνει το ασήμι ιδανικό για κοσμήματα. Οι 925ο είναι οι κατάλληλοι βαθμοί, ώστε το κόσμημά σας να είναι ανθεκτικό στο χρόνο και τη χρήση.

Επιβάλλεται όλα τα ασημένια κοσμήματα να είναι σφραγισμένα με την εγγύηση «925». Συνήθως βρίσκεται στην κάτω πλευρά ενός κοσμήματος με πολύ μικρούς αριθμούς, ώστε να μην το επηρεάζει αισθητικά.

Το ασήμι 925ο δεν προκαλεί αλλεργίες όπως άλλα μέταλλα. Αν κάποιος είναι αλλεργικός στο ασήμι 925ο , τότε είναι αλλεργικός σε όλα τα μέταλλα και επιβάλλεται να φοράει κοσμήματα μόνο από κίτρινο ή λευκό χρυσό.

Το ασήμι είναι ένα μέταλλο που θα μαυρίσει με την πάροδο των χρόνων. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας – αποδεικνύει ότι το κόσμημα είναι όντως ασημένιο-, καθώς υπάρχουν τρόποι για να καθυστερήσεις αυτή τη διαδικασία (επιπλατίνωμα, επιχρύσωμα, συμβουλές ) ενώ μπορούμε να σου τα επαναφέρουμε εύκολα στο αρχικό τους χρώμα.

Τι είναι το ασήμι 925ο Επιπλατινωμένο / Επιροδιωμένο

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το ασήμι σαν φυσικό υλικό αντιδρά με το περιβάλλον του, ειδικά με τα χημικά στην ατμόσφαιρα και με το πέρασμα του χρόνου μαυρίζει και θαμπώνει. Για να καθυστερήσουμε αυτή λοιπόν τη διαδικασία χρησιμοποιούμε πλατίνα ή αλλιώς ρόδιο. Πρόκειται για ένα πολύτιμο μέταλλο, ανθεκτικό στη διάβρωση. Τα επιπλατινωμένα κοσμήματα είναι επικαλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα πλατίνας / ροδίου που αναδεικνύει την εμφάνιση και την αντοχή τους στον χρόνο και εμποδίζει την επαφή του ασημιού με την ατμόσφαιρα, εμποδίζοντας έτσι το μαύρισμα.

Όπως όμως όλα στη ζωή, έτσι και το επιπλατίνωμα δεν διαρκεί για πάντα. Για να διατηρηθεί θέλει φροντίδα και προσοχή. Αλλά και να φύγει μετά από καιρό, με ένα φρεσκάρισμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση!

Χαρακτηριστικά
ΠΕΤΡΑ Πέρλες - Moυράνο - Αιματίτες - Κοράλι - Τιρκουάζ
ΧΡΩΜΑ ΠΕΤΡΑΣ Λευκό - Μπλε - Γκρι - Πορτοκαλί - Τιρκουάζ
ΜΗΚΟΣ 36cm + 5cm αλυσίδα προέκταση
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ 12mm x - 4 mm περίπου
EΓΓΥΗΣΗ Jt
ΜΕΓΕΘΟΣ Γυναικεία
Χαρακτηριστικά
ΠΕΤΡΑ Πέρλες - Moυράνο - Αιματίτες - Κοράλι - Τιρκουάζ
ΧΡΩΜΑ ΠΕΤΡΑΣ Λευκό - Μπλε - Γκρι - Πορτοκαλί - Τιρκουάζ
ΜΗΚΟΣ 36cm + 5cm αλυσίδα προέκταση
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ 12mm x - 4 mm περίπου
EΓΓΥΗΣΗ Jt
ΜΕΓΕΘΟΣ Γυναικεία

Jt Ασημένιο λευκό κολιέ πέρλες ματάκι με αστέρια

 • ΚΩΔΙΚΟΣ: Jt-K105
  Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • Η μόδα φέτος επιβάλλει κολιέ με πέρλες και μαργαριτάρια σε κάθε μήκος! Απόκτησε ένα υπέροχο, χειροποίητο, ασημένιο, κοντό τσόκερ κολιέ με λευκές πέρλες, μπλε ματάκι από μουράνο, γκρι αστεράκι από αιματίτη, πέτρες κοράλι, τιρκουάζ και κούμπωμα από επιπλατινωμένο ασήμι 925ο. Το κολιέ φοριέται από τσόκερ μέχρι κανονικό, καθώς έχει αλυσίδα προέκταση που το φτάνει στα 41εκ.  Το ιδανικό κολιέ για το τέλειο layering!
 • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 29,30€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 23,63€
Συσκευασία δώρου:
 • ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ JT
 • ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Κολιέ
 • ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Κολιέ Μαργαριτάρια - Πέρλες
 • ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Καλοκαιρινά Κοσμήματα
 • ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Κολιέ με πέτρες