ΒΡΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟΥ

Βρείτε το μέγεθός σας


Α’ Τρόπος
Μετρήστε με έναν χάρακα την εσωτερική διάμετρο ενός δαχτυλιδιού σας ( προσοχή μην υπολογίσετε το πάχος του μετάλλου) και ταιριάξτε τη μέτρηση που προκύπτει με έναν από τους παρακάτω κύκλους. Αν δυσκολεύεστε, μπορείτε να σημειώσετε τη διάμετρο που μετρήσατε στο πεδίο «Σχόλια» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εμείς με βάση τη διάμετρο θα υπολογίσουμε το κατάλληλο για εσάς μέγεθος.
Β’ Τρόπος


Πριν την εκτύπωση σιγουρευτείτε ότι είναι απενεργοποιημένη η επιλογή «προσαρμογή της σελίδας», έτσι ώστε η εκτύπωση να γίνει σε κανονικές διαστάσεις, καθώς και σε χαρτί Α4.
Τοποθετήστε επάνω στην εκτυπωμένη εικόνα ένα δαχτυλίδι που σας ταιριάζει και βρείτε το αντίστοιχο μέγεθος. Προσέξτε η εσωτερική πλευρά του δαχτυλιδιού να εφάπτεται με την εσωτερική πλευρά του κύκλου. Αν είστε μεταξύ δύο μεγεθών επιλέξτε το μεγαλύτερο.


Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 4513107 ή στο info@theodorajewellery.com
Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού είναι να μετρήσετε τα δάχτυλά σας με το ειδικό όργανο μέτρησης και κατασκευής δαχτυλιδιών τουρμπουλές.