ΧΑΡΑΞΕΙΣ

Χάρισε ένα πολύ προσωπικό δώρο φτιάχνοντας  το δικό σου κόσμημα με ασημένια ή ατσάλινα κοσμήματα για χάραξη!

Τρόποι χάραξης
1) Ανοιχτόχρωμη χάραξη
2) Σκουρόχρωμη χάραξη με λέιζερ

Σχέδια Χάραξης
Μπορούμε να χαράξουμε μονογράμματα, λέξεις, φράσεις, στίχους τραγουδιών, ημερομηνίες, συντεταγμένες ή απλά σχέδια με την ανοιχτόχρωμη χάραξη, ενώ με το λέιζερ μπορούμε να χαράξουμε οποιαδήποτε λέξη, φράση, αριθμό ή σχέδιο επιθυμείς. Υπάρχει η δυνατότητα χάραξης δαχτυλικού αποτυπώματος, πατούσας μωρού, ζώου,καθώς και spotify code. Μπορούμε να χαράξουμε με λέιζερ και δικό σας σχέδιο. 

Η εικόνα που χαράσσουμε είναι η ακριβής εικόνα που μας επισυνάπτεις (αρχείο jpeg, jpg, png ή pdf), γι’ αυτό όσο πιο καλή είναι η ανάλυση τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

Χρόνοι χάραξης
Οι χαράξεις χρειάζονται 2 – 3 εργάσιμες, αναλόγως τον φόρτο εργασίας και την περιπλοκότητα του σχεδίου.

Χάραξη Spotify Code

Σημείωσε στο κείμενο χάραξης τον καλλιτέχνη και το τραγούδι ή την playlist που επιθυμείς να χαραχθεί κι εμείς θα βρούμε τον κωδικό. Αν πρόκειται για playlist που έχεις δημιουργήσει εσύ, θα πρέπει να μας στείλεις με mail ή viber τον κωδικο σε οριζόντια μορφή. Πριν τη χάραξη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για επιβεβαίωση του τραγουδιού / της playlist! 

Η χάραξη γίνεται με λέιζερ, γι’ αυτό ο κωδικός έχει σκούρο καφέ- ανθρακί χρώμα.

Πώς λειτουργεί το Spotify Code;
Κάθε τραγούδι στο Spotify έχει έναν ξεχωριστό κωδικό. Ανοίγοντας την εφαρμογή, πατάς "Αναζήτηση" κι έπειτα στη γραμμή αναζήτησης το εικονίδιο κάμερας. Σαρώνεις τον κωδικό και το Spotify αναπαράγει άμεσα το αγαπημένο σου τραγούδι!

Πώς βρίσκω το Spotify code;

Καθώς βλέπεις ή ακούς ένα τραγούδι, έναν καλλιτέχνη ή μια playlist, πατάς τις 3 κουκίδες που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της οθονής. Ο κωδικός εμφανίζεται κάτω από τη φωτογραφία. 

Γραμματοσειρές
Έχουμε 4 διαθέσιμες γραμματοσειρές, καθώς και κεφαλαία βυζαντινά.

γραμμαροσειρες για χαραξη

Επιστροφές χαράξεων
Επιστροφές στις χαράξεις δεν πραγματοποιούνται.
 

Δείγματα