ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι δώρο να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Στείλε μια δωροκάρτα γρήγορα, εύκολα και άμεσα!

Πώς θα το κάνεις αυτό;

 1. Πατάς εδώ
 2. Συμπληρώvεις το ονοματεπώνυμο σου, τη διεύθυνση email του παραλήπτη της δωροεπιταγής, το ονοματεπώνυμό του και τη διεύθυνση email
  του. 
 3. Γράφεις το μήνυμα που θέλεις,
  π.χ Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να τα εκατοστήσεις!
  Με αγάπη, 
  Αλίκη
 4. Συμπληρώνεις το ποσό που επιθυμείς από 10€ – 350€.
 5. Τοποθετείς την δωροκάρτα στο καλάθι σου και ολοκληρώνεις την αγορά, όπως θα έκανες με κάθε αγορά προϊόντος.
 6. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σου, θα ελέγξουμε την πληρωμή και μόλις την επιβεβαιώσουμε θα σταλεί αυτόματα η δωροκάρτα στον παραλήπτη.

Τόσο απλά! laugh

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι δωροκάρτες είναι προπληρωμένες, γι’ αυτο δεν υπάρχει η επιλογή της αντικαταβολής.
 • Η δωροκάρτα είναι για μία χρήση που σημαίνει πως εάν δεν ξοδευτεί το ποσό σε μία αγορά, έπειτα μηδενίζεται και το υπόλοιπο της δωροκάρτας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. π.χ Εάν αγοράσω κοσμήματα αξίας 40€ +2€ τα μεταφορικά αλλά η δωροκάρτα που έχω είναι των 45€, τα υπόλοιπα 3€ μηδενίζονται. 
 • Εάν η αξία των κοσμημάτων που θέλει ο παραλήπτης ν’ αγοράσει είναι μεγαλύτερη από το ποσό της δωροκάρτας, τότε πληρώνει μόνο τη διαφορά. π.χ Εάν η δωροκάρτα μου είναι των 25€ κι θέλω ν’ αγοράσω κοσμήματα αξίας 40€ + 2€ τα μεταφορικά +1€ η αντικαταβολή ( αν θέλω να πληρώσω με αντικαταβολή), τότε θα πληρώσω τη διαφορά, δηλαδή 18€ (15€ η διαφορά το κόσμημα + 2€ τα μεταφορικά +1€ η αντικαταβολή).

Το mail που θα λάβει ο παραλήπτης θα είναι της ακόλουθης μορφής:

 

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σου!