ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές

Μετά την παραλάβη του προϊόντος, ο πελάτης έχει δικαίωμα να αλλάξει το προϊόν με κάποιο άλλο, υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις περί προστασίας του καταναλωτή, ήτοι δεκατέσσερις(14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση μαζί με την απόδειξη. (Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν βρίσκεστε κέντρο Αθήνας ή Πειραιά που μπορεί να γίνει αυτή η διαδικασία στα συνεργαζόμενα καταστήματα).

Υπαναχώρηση
Μετά την παραλάβη του προϊόντος, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις περί προστασίας του καταναλωτή, ήτοι δεκατέσσερις(14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση μαζί με την απόδειξη. (Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη).

Προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν.

Στην περίπτωση αυτή, υποχρεούμαστε να επιστρέψουμε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης του  την αξία του προϊόντος (χωρίς τα έξοδα αποστολής) μείον τα έξοδα επιστροφής (2€).
Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης:
Δεν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται:
1) Για ειδικές παραγγελίες (προσωπικό κόσμημα που κατασκευάστηκε σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένο, κατόπιν συμφωνίας - παραγγελίας).
2) Όπου τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη.
3) Για φθορές που έχουν προκληθεί κατά το άνοιγμα του προϊόντος ή λόγω κακής χρήσης του προϊόντος , για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

 

 

Ελαττωματικό προϊόν
Το Theodora's Jewellery στην προσπάθεια που κάνει να σας αποστέλλει ποιοτικά προϊόντα σε άριστη κατάσταση συσκευάζει προσεκτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και ελέγχει διεξοδικά το σύνολο της παραγγελίας σας πριν αυτή σας αποσταλεί.

Πάρα ταύτα, εάν λάβετε ένα προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση ή το προϊόν που έχετε λάβει δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχετε παραγγείλει, πρέπει άμεσα, και σίγουρα εντός 3 ημερών, να μας αποστείλετε ένα email στο info@theodorajewellery.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2104513107 περιγράφοντας το πρόβλημα και, εάν είναι δυνατόν, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία του προϊόντος.
Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το φερόμενο ως λάθος ή ελαττωματικό προϊόν να είναι αφόρετο και να βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση.

Εμείς θα προβούμε άμεσα στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό σας.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βαρύνουν εμάς, εφόσον ο πελάτης μας τα στείλει με το δίκτυο αποστολών που χρησιμοποιεί το κατάστημά μας: FIS courier για αποστολές εντός Αθηνών και Πειραιά, Γενική Ταχυδρομική και ACS για την υπόλοιπη Ελλάδα και ΕΛΤΑ courier για χώρες του εξωτερικού.

Στην περίπτωση που το κόσμημα ή αξεσουάρ συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

 

 

Φθορά Προϊόντος

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα ή αξεσουάρ παρουσιάσει ελάττωμα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, τότε το αντικαθιστούμε ή το επιδιορθώνουμε χωρίς επιβάρυνσή σας, εκτός αν κάτι τέτοιο δεν είναι δύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες.

Σε περίπτωση όμως που ένα προϊόν παρουσιάσει φθορά λόγω κακής χρήσης, τότε ο πελάτης επωμίζεται τα έξοδα του service και των μεταφορικών. 

 

 

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μέσα σε τριάντα(30) ημερολογιακές μέρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί από εμάς.