ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Όροι επιστροφών/αλλαγών

  • Οι επιστροφές και οι αλλαγές γίνονται μέσα σε  δεκατέσσερις(14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή.
  • Το προϊόν  πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (2€), καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (2€ για Αττική ή 3€ για την υπόλοιπη Ελλάδα) επιβαρύνουν εσάς (συν 2€ αν θέλετε να πληρώσετε τη διαφορά με αντικαταβολή).
  • Η επιστροφή γίνεται με ACS. Το κόστος επιστροφής είναι 2€. Στο δέμα θα σημειώσετε χρέωση παραλήπτη.( Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας  χρέωση.)
  • Αν επιλέξετε αλλαγή με άλλο προϊόν και υπάρχει διαφορά στην τιμή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Το ποσό που επιστρέφεται είναι η αξία του προϊόντος (χωρίς τα αρχικά έξοδα αποστολής) μείον τα έξοδα επιστροφής (2€).
  • Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία είχε υπερβεί το ποσό των 49€, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς (2€ για Αττική ή 3€ για την υπόλοιπη Ελλάδα  αν έχετε πληρώσει με κάρτα, PAYPAL ή τραπεζική κατάθεση και 4€ ή 5€ αντίστοιχα αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι το προϊόν να φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, γι’αυτό θα πρέπει να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών συστήνουμε να αναζητήσετε στο εξωτερικό του για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του, στη συσκευασία και στα προϊόντα, για να γνωρίζουμε εάν οι ζημιές προκλήθηκαν κατά την μεταφορά. Αν κατά την μεταφορά υπήρξαν φθορές θα χρειαστεί άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να τραβήξετε φωτογραφίες, ώστε να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες.

Δεν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται:

1) Για ειδικές  παραγγελίες (προσωπικό κόσμημα που κατασκευάστηκε σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένο, κατόπιν συμφωνίας - παραγγελίας).

2) Όπου τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη.

3) Για φθορές  που έχουν προκληθεί κατά το άνοιγμα του προϊόντος ή λόγω κακής χρήσης του προϊόντος , για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Ελαττωματικό προϊόν
Το Theodora's Jewellery στην προσπάθεια που κάνει να σας αποστέλλει ποιοτικά προϊόντα σε άριστη κατάσταση συσκευάζει προσεκτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και ελέγχει διεξοδικά το σύνολο της παραγγελίας σας πριν αυτή σας αποσταλεί.

Πάρα ταύτα, εάν λάβετε ένα προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση ή το προϊόν που έχετε λάβει δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχετε παραγγείλει, πρέπει άμεσα, και σίγουρα εντός 3 ημερών, να μας αποστείλετε ένα email στο info@theodorajewellery.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2104513107 περιγράφοντας το πρόβλημα και, εάν είναι δυνατόν, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία του προϊόντος.
Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το φερόμενο ως λάθος ή ελαττωματικό προϊόν να είναι αφόρετο.

Εμείς θα προβούμε άμεσα στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό σας.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βαρύνουν εμάς, εφόσον ο πελάτης μας τα στείλει με ACS για την  Ελλάδα και ΕΛΤΑ courier για χώρες του εξωτερικού.

Στην περίπτωση που το κόσμημα ή αξεσουάρ συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Φθορά Προϊόντος

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα ή αξεσουάρ παρουσιάσει ελάττωμα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, τότε το αντικαθιστούμε ή το επιδιορθώνουμε χωρίς επιβάρυνσή σας, εκτός αν κάτι τέτοιο δεν είναι δύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες.

Σε περίπτωση όμως που ένα προϊόν παρουσιάσει φθορά λόγω κακής χρήσης, τότε ο πελάτης επωμίζεται τα έξοδα του service και των μεταφορικών. 

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μέσα σε τριάντα(30) ημερολογιακές μέρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί από εμάς.

Θα χαρούμε πολύ ν’ ακούσουμε τα σχόλια σας για τον λόγο επιστροφής / αλλαγής , καθώς μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτερ@!

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2104513107, στο info@theodorajewellery.com και στα social media

    @theodora_jewellery και

    JT Theodora’s Jewellery

Με αγάπη,

#ourjtfamily