ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Όροι επιστροφών/αλλαγών

  • Οι επιστροφές και οι αλλαγές γίνονται μέσα σε  δεκατέσσερις(14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή.
  • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
  • Το κόστος επιστροφής είναι 2€.
  • Το ποσό που επιστρέφεται είναι η αξία του προϊόντος (χωρίς τα αρχικά έξοδα αποστολής) μείον τα έξοδα επιστροφής (2€).
  • Αν επιλέξεις αλλαγή με άλλο προϊόν και υπάρχει διαφορά στην τιμή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. 
  • Αν θέλεις αλλαγή με άλλο προϊόν, τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσένα (+ 2.5€ αν θέλεις να πληρώσεις τη διαφορά με αντικαταβολή.
  • Σε περίπτωση που ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και η αρχική σου παραγγελία είχε υπερβεί το ποσό των 59€, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσένα.
  • Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τράπεζας για τυπικούς λόγους. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε με πιστωτική/χρεωστική το ποσό θα επιστραφεί στην κάρτα και στην περίπτωση που πραγματοποιήθηκε μέσω PAYPAL θα πιστωθεί πίσω στον αντίστοιχο λογαριασμό Paypal.

Τρόποι επιστροφής:

α) Επιστροφή με courier: BoxNow, ACS ή Γενική Ταχυδρομική (οδηγίες παρακάτω). Το κόστος επιστροφής είναι 2€, το οποίο είτε αφαιρείται από το ποσό που σου επιστρέφουμε είτε μας το καταθέτεις μέσω e-banking.

β) Μπορείς να το επιστρέψεις συσκευασμένο στo συνεργαζόμενo κατάστημα στον Πειραιά μετά από επικοινωνία μαζί μας.

γ) Μπορείς να πραγματοποιήσεις την επιστροφή σου με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σου χρέωση.

δ) Οι επιστροφές από χώρες του εξωτερικού πραγματοποιούνται με ευθύνη και χρέωση του πελάτη μέσω μεταφορικής της επιλογής του. 

Επιστροφή με Box Now
Συμπληρώνεις την φόρμα επιστροφής πατώντας στο παρακάτω κουμπί, λαμβάνεις τον κωδικό που ανοίγει μια θυρίδα τοποθέτησης BOX NOW Locker και τοποθετείς το δέμα σου προς επιστροφή! Έτσι μπορείς να πας σε οποιοδήποτε locker βολεύει το πρόγραμμα σου πανελλαδικά και να αφήσεις τα προϊόντα προς επιστροφή! 

Επιστροφή με BOX NOW

 

Επιστροφή με ACS ή Γενική Ταχυδρομική

Σημειώνεις χρέωση παραλήπτη και δεν πληρώνεις τίποτα εκείνη τη στιγμή στη μεταφορική.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι το προϊόν να φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, γι’αυτό θα πρέπει να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών συστήνουμε να αναζητήσετε στο εξωτερικό του για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του, στη συσκευασία και στα προϊόντα, για να γνωρίζουμε εάν οι ζημιές προκλήθηκαν κατά την μεταφορά. Αν κατά την μεταφορά υπήρξαν φθορές θα χρειαστεί άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να τραβήξετε φωτογραφίες, ώστε να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες.

Δεν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται:

 1) Για ειδικές  παραγγελίες (προσωπικό κόσμημα που κατασκευάστηκε σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένο, κατόπιν            συμφωνίας - παραγγελίας και οι χαράξεις).

2) Όπου τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη.

3) Για φθορές  που έχουν προκληθεί κατά το άνοιγμα του προϊόντος ή λόγω κακής χρήσης του προϊόντος , για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Ελαττωματικό προϊόν
Το Theodora's Jewellery στην προσπάθεια που κάνει να σου αποστέλλει ποιοτικά προϊόντα σε άριστη κατάσταση συσκευάζει προσεκτικά τα προϊόντα που έχεις επιλέξει και ελέγχει διεξοδικά το σύνολο της παραγγελίας σου, πριν αυτή σου αποσταλεί.

Πάρα ταύτα, εάν λάβεις ένα προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση ή το προϊόν που έχεις λάβει δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχεις παραγγείλει, πρέπει άμεσα, και σίγουρα εντός 3 ημερών, να μας αποστείλεις ένα email στο info@theodorajewellery.com ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 2104513107 περιγράφοντας το πρόβλημα και, εάν είναι δυνατόν, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία του προϊόντος.
Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το φερόμενο ως λάθος ή ελαττωματικό προϊόν να είναι αφόρετο.

Εμείς θα προβούμε άμεσα στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό σου.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βαρύνουν εμάς, εφόσον ο πελάτης μάς τα στείλει με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier.

Στην περίπτωση που το κόσμημα ή αξεσουάρ συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Φθορά Προϊόντος

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα ή αξεσουάρ παρουσιάσει ελάττωμα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, τότε το αντικαθιστούμε ή το επιδιορθώνουμε χωρίς επιβάρυνσή σου, εκτός αν κάτι τέτοιο δεν είναι δύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες.

Σε περίπτωση όμως που ένα προϊόν παρουσιάσει φθορά λόγω κακής χρήσης, τότε ο πελάτης επωμίζεται τα έξοδα του service και των μεταφορικών. 

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείς να διακόψεις αυτόματα την παραγγελία σου.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μέσα σε τριάντα(30) ημερολογιακές μέρες, μπορες να επικοινωνήσεις μαζί μας στα στοιχεία που θα βρεις στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και η παραγγελία σου θα ακυρωθεί από εμάς.

Θα χαρούμε πολύ ν’ ακούσουμε τα σχόλια σου για τον λόγο επιστροφής / αλλαγής , καθώς μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτερ@!

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2104513107, στο info@theodorajewellery.com και στα social media

    @theodora_jewellery και

    JT Theodora’s Jewellery

Με αγάπη,

#ourjtfamily